Fra:
Til:

Viser 1-1 ud af 1 resultat
Musik
Blå Mandag med Chloe Feoranzo
Baghuset
Fre. d. 25. januar 2019, kl. 20.
Baghuset
Sct. Jacobsvej 1, Ballerup
Pris: (Entré: 120/80)
Blå Mandag siger om sig selv, at de er et lidt utraditionelt traditionelt jazzorkester, der ikke er bedre end de bedste. Her er de i hvert fald sammen med en af de bedste: Den unge dygtige klarinettist og vokalist, Chloe Feoranzo fra New Orleans.
Den unge dygtige klarinettist og vokalist, Chloe Feoranzo besøgte Danmark, og også Ballerup Jazzklub, i januar 2018 sammen med Norbert Susemihl og flere internationale gæster. Det var ikke så tosset. Chloe spiller, når hun ikke er ude at rejse, i New Orleans, og nu har også Blå Mandag fået hende til at komme til Danmark.
Blå Mandag er kendte for at spille glad jazz på gader og stræder, i klubber, i kirker og på festivaler, og man vil altid kunne møde dem til Snake City Jazzfestival og på Maribo Jazzfestival.
Blå Mandag henter deres repertoire fra forskellige perioder og stilarter. De spiller de gode gamle jazzstandarder, jazzificerede schlagere og meget andet, og de er aldrig kedelige. Blå Mandag og Chloe Feoranzo sammen, skal blive et spændende bekendtskab.
Fredag
Jan
25