Fra:
Til:

Viser 1-1 ud af 1 resultat
Børn
Wolfpack McDonalds Camp i vinterferien for alle piger og drenge 12 og 13 år (U13)
UCC Hallen
Lør. d. 16. og søn. d. 17. februar 2019, kl. 08.30.
UCC Hallen
Ejbyvej 43, Skovlunde
Pris: (Pris: 350,00)
Over to træningsdage modtager du træning og gode råd om, hvordan du kan udvikle dig som basketballspiller af BMS Herlev Wolfpack-spillerne Ausin Waddoups fra Alberta University og Deionte Simmons fra Chicago State samt 2 af de bedste dameligaspillere.
Er du vild med basketball?

Ta' med på McDonald's Camp 2019 i vinterferien, hvor du bliver trænet af professionelle basketballspillere, og bliver en del af et fedt fællesskab med de andre deltagere.

Over to træningsdage modtager du træning og gode råd om, hvordan du kan udvikle dig som basketballspiller af BMS Herlev Wolfpack-spillerne Ausin Waddoups fra Alberta University og Deionte Simmons fra Chicago State samt nogle af de bedste danske spillere fra Wolfpack's herre- og dameside.
Austin og Deionte er professionelle, og er et produkt af det amerikanske collegeprogram, som hvert år udvikler 17.000 basketballspillere i USA og Cananda. Der er med andre ord masser af inspiration og læring at hente uanset dit niveau.

Under campen modtager du ligeledes fysisk træning og vejledning i, hvordan du forbedrer din fysiske kunnen, så du bliver en bedre atlet og opnår de særlige fordele, som din krop kan give dig. Du lærer også om, hvordan du bedst undgår skader. Alt sammen på en sjov og lærerig måde.

Dette sker under kyndig vejledning af personlig træner og ejer af FIT & SUND i Ballerup, og tidligere basketballspiller for blandt andre Horsens IC, Jean Mbe.

Værd at vide
* Campen afholdes lørdag den 16. februar fra kl. 8.45-15.00 og søndag den 17. februar fra kl. 9.00-15.00. Hallen vil være åben fra 8.15 af om lørdagen og 8.30 om søndagen.
* Vand og frugt er inkluderet i campen, men du skal selv medbringe en madpakke
* Foruden et campbillede modtager du også en fan T-shirt, som efterfølgende giver adgang til alle Wolfpacks kampe i grundspillet, hvis du har den på under kampen
* Du får også et gavekort til et måltid hos McDonald's

Spørgsmål:
Har du spørgsmål til campen, er du velkommen til at kontakte Andreas Meilby på andreasmeilby@hotmail.com.
Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakt Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk
Lørdag
Feb
16