Fra:
Til:

Viser 1-20 ud af 560 resultater
Teater
Sanne Søndergaard
Baltoppen Live
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 20.
Baltoppen Live
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 210 kr + evt. gebyr)
Fredag 22/3 20:00. Sanne Søndergaard - Kontroltaber. Det værste, en kvinde kan gøre, er at tabe kontrollen. Nej, det værste, en kvinde kan gøre, er at være kontrolfreak! Hun skal være afslappet, men hun skal have styr på tingene.
Altså på en afslappet måde. Hvor hun har styr på tingene. Fik vi nævnt, at hun skal virke afslappet!?. Som de fleste kvinder har Sanne Søndergaard et anstrengt forhold til kontrol. For lidt kontrol er lig med katastrofer og kønssygdomme. Men for meget kontrol betyder, at folk ser dig som en pernitten perfektionist, en sygelig 12-talspige, en emsig kælling. Så hvordan bevarer man selvkontrollen på den selvværdige måde? Uden at fake sig afslappet og uden at underlægge sig selv et totalitært OCD-regime!? Og hvorfor er det egentlig, at samfundet kobler mænds evne til egenkontrol direkte på længden af nabopigens nederdel?. Kontroltaber følger i kølvandet på en række succesfulde shows, der alle kredser om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer - emner, som Sanne har beskæftiget sig med længe før, der var noget, der hed "#metoo". Hendes seneste show Sindssyg Kælling fra 2017 spillede over hele landet, og både publikum og anmeldere var begejstrede. Berlingske skrev: "Sanne Søndergaards "funny bones" er tydelige", og Politiken fortalte: "Sanne Søndergaard affyrer femi-humoristiske fordomme, så man nærmest græder af grin". 210,-. Siddepladser på stolerækker. Sandwich kan købes i caféen
Fredag
Mar
22
Film
Maria Stuart, Dronning af Skotland
Baltoppen Bio 1-2
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 12.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Drama om Maria Stuart, der blev dronning af Frankrig som 16årig, enke som 18årig og modstod presset for at gifte sig igen. Hun valgte i stedet at vende tilbage til Skotland for at gøre krav på tronen. Med blandt andre Saoirse Ronan og Margot Robbie.
Fredag
Mar
22
Film
Selvhenter
Baltoppen Bio 1-2
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 14.30.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Dansk komedie, hvor brødrene Emil og Magnus rejser til Spanien for at hente liget af deres afdøde far. Men transporten af en død far viser sig at koste over 70.000 kr., så de prøver at stikke af med faren skjult i en tagboks på toppen af lille lejebil.
Fredag
Mar
22
Film
Green Book
Baltoppen Bio 1-2
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 16.30.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Drama med masser af humor, der er baseret på en virkelig historie om et livslangt venskab. Historien udspiller sig i 60'ernes USA, som er præget af racisme og borgerrettighedsbevægelsen. I hovedrollerne ses Viggo Mortensen og Mahershala Ali.
Fredag
Mar
22
Film
Minisekterne 2 - På nye eventyr
Baltoppen Bio 1-2
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 16.30.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Animeret film, hvor alle insekterne må skynde sig at indsamle forråd til vinteren, da den første sne falder. Men under arbejdet fanges en lille mariehøne i en kasse med kurs mod Caribien. Men hjælpen nær og redningsholdet i insekternes verden træder til.
Fredag
Mar
22
Film
Britt-Marie var her
Baltoppen Bio 1-2
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 18.30.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Svensk drama af Tuva Novotny om den 63årige Britt-Marie, der forlader sin mand efter 40 års ægteskab. Så hun tager sit liv op til revision for at gøre op med gamle vaner og for at møde den nye verden. I hovedrollen ses Pernilla August.
Fredag
Mar
22
Film
Ternet Ninja
Baltoppen Bio 1-2
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 19.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Animeret dansk film om Aske, der går i 7. klasse og som har et anstrengt forhold til sin stedbror og stedfar. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Og det er ikke en helt almindelig dukke.
Fredag
Mar
22
Film
Før frosten - Danske undertekster
Baltoppen Bio 1-2
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 20.30.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Dansk drama, der foregår i det 19. århundrede, hvor bonden Jens står over for et ubærligt valg. Hvis familien skal overleve vinteren, tvinges han til at indgå en pagt med storbonden og gifte sin datter bort. Med Jesper Christensen og Clara Rosager.
Fredag
Mar
22
Film
Captain Marvel - 2D
Baltoppen Bio 1-2
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 20.45.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Adventure film fra Marvel Cinematic Universe, hvor en kosmisk krig mellem to galaktiske racer har nået Jorden. Her er Carol Danvers og en lille gruppe af forbundsfæller havnet midt i den rasende malstrøm. Med blandt andre Brie Larson og Samuel L. Jackson.
Fredag
Mar
22
Gudstjenester
Familiegudstjeneste ved Henning Sundby Pedersen
Ballerup Kirke
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 11.
Ballerup Kirke
Sankt Jacobs Vej 1B, Ballerup
Lørdag
Mar
23
Foredrag
Bøgernes verden forandrede mit liv - foredrag med Rachel Röst
Skovlunde Kulturhus
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 11.
Skovlunde Kulturhus
Bybjergvej 10, Skovlunde
Pris: (Entré: Standard 25 kr)
Hvordan får du dit barn til at opdage glæden ved at læse?
Kom til forældreforedrag med stifteren af Læs for livet, Rachel Röst.
Læs for livet samler bøger ind til udsatte børn og unge og hjælper børnene til at få et frirum fra en presset hverdag gennem læsning.

Rachel fortæller denne formiddag om ideen med Læs for livet, og hvordan hun selv som barn oplevede, at bøgernes verden kunne ændre hendes liv til noget bedre.

Rachel Röst deler ud af sin læseglæde og giver inspiration til, hvordan forældre kan hjælpe børnenes læselyst i gang. Hun fortæller også, hvordan læsning kan få børn og unge til at forstå både sig selv og andre bedre.

Kom til et spændende foredrag i Skovlunde Kulturhus og få tips til at skabe varig læselyst i dit barn.

Forældreforedrag / Læs for livet
Lørdag
Mar
23
Musik
Koncert med Ballerup Kammerkor
Vestkirken
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 15.
Vestkirken
Platanbuen 6, Ballerup
Messen for de afdøde, på latin requiem, fejres traditionelt omkring Allehelgen i november.
Men her i fastetiden, der er optakt til påsken, giver det også god mening, især når det er den franske komponist Maurice Duruflés lysende og bevægende Requiem - der både maner sindet til eftertanke og tænder et musikalsk lys her ved forårsjævndøgn.Requiet er inspireret af gregoriansk kirkemusik. Der er kun ganske små solopartier, og korets gregorianske motiver flettes sammen med en orgelstemme, der giver værket en impressionistisk, til tider næsten meditativ karakter.Det er Ballerup Kammerkor, der opfører værket i Vestkirken, sammen med korene Amacantus og Aventura, sopranen Anna Sofie Christensen, barytonen Fritjof Fuglesang og organisten Ida Borup Søgaard, dirigeret af Dorte Klingenberg Iversen
Lørdag
Mar
23
Musik
ARBA Revival Band - Udsolgt
Baghuset Live Ballerup
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 19.
Baghuset Live Ballerup
Sct. Jacobsvej 1c, Ballerup
Pris: (Entré: Udsolgt)
Så skal der igen danses og synges med i Baghuset ARBA Revival Band er et af Danmarks ældste og mest roste kopi-orkestre.
Mamma Mia - SOS - Fernando - Ring Ring - Voulez Vous
Efter 40 år har Abbas popularitet nået nye højder. Aldrig tidligere har de 4 svenskeres fantastiske musik været mere populær end lige nu - senest med filmen og musicalen "Mamma Mia", der i øjeblikket går sin sejrsgang over hele verden. Alle elsker ABBA!

I Have a Dream - Money Money- Knowing Me Knowing You
ARBA Revival Band elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70´er kostumer kommer ARBA Revial Bands musik og show forførende tæt på den ægte vare
Lørdag
Mar
23
Musik
Cuadro Sevilla
Baltoppen Live
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 20.
Baltoppen Live
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 180 kr + evt. gebyr)
Lørdag 23/3 20:00. Cuadro Sevilla (ES). Autentisk Flamenco - Nyfolk. Cuadro Sevilla er en flamencogruppe med tre unge upcoming flamencoartister under ledelse af guitaristen og maestroen Antonio Gamez.
Det bliver en koncert med sprudlende og frisk flamenco i den traditionelle form hvor dansen kommer i fokus men hvor der også bliver givet plads til sangere og guitarist på solistpladsen - masser af energi, passion og temperament. Gloria del Rosario: Dans. Cristina de Tovar og Juan de Mairena: Sang. Antonio Gamez: Guitar. 180,-. Siddepladser på stolerækker. Mulighed for tilkøb af spisning før koncerten: Spansk lammekølle med ovnstegte kartofler og grøntsager: 150,-. Arrangementet er en del af projektet Nye Stemmer. Koncerten gennemføres i samarbejde med den danske flamencomusiker, bandleder, komponist og musikentrepreneur Poul Jacek Knudsen. Om de optrædende: Gloria del Rosario er uddannet på Conservatorio Profesional de Danza 2008-2014 og siden 2016 til nu på Centro Andaluz de Danza de Sevilla. Hun har vundet 1. præmie i Federación Provincial de Entidades Flamencas de Sevilla. Optræder og turnerer p.t. med nogle af de førende flamencoartister og Ballet Flamenco de Andalucía. Cristina de Tovar startede egentlig sin karriere som danser men besluttede at uddanne sig til sanger på Fudación Cristina Heeren. Hun har som sanger bl.a. medvirket i forestillingen Poemas de Cante Jondo (Den dybe sangs poesi) med Cristina Hoyos kompagni (C.H. medvirker i den spansk instruktør Carlos Saura's film Carmen). Hun har vundet 1. præmie i sangstilen seguirillas i Festival Internacional del Cante de Las Minas og vundet flere 1. premier i forskellige sang konkurrencer for unge sangere. Juan de Mairena er p.t. bl.a. 1. sanger i Compañia María Pagés (M.P. deltog som flamencodanser i den første store Riverdance forestilling som turnerede verden rundt og i Carlos Saura's film Flamenco). Han har vundet 1. præmie i Concurso National de Cante Jondo Antonio Mairena og flere 1. præmier i forskellige sang konkurrencer for unge sangere. Antonio Gamez er både guitarist og komponist og har siden han var helt ung været i kontakt med den generation af guitarister som i 80'erne revolutionerede flamencoguitar spillet fuldstændig. Han har akkompagneret nogle af de største flamenco-sangere og -dansere og har turneret med forskellige kompagnier i bl.a. Japan og Frankrig. Han underviser på Taller Flamenco i Sevilla og har givet internationale workshops i bl.a. København. Han er i øjeblikket meget efterspurgt i flamenco klubber og bliver ofte valgt som guitarist af unge kunstnere, der laver deres debut som sangere eller dansere
Lørdag
Mar
23
Film
Sådan træner du din drage 3 - Dansk tale - 2D
Baltoppen Bio 1-2
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 11.30.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Tredje kapitel i den populære animationsserie, der begyndte med et usandsynligt venskab mellem en ung viking og en frygtindgydende natskygge-drage. Filmene er baseret på bogserie af Cressida Cowell.
Lørdag
Mar
23
Film
Minisekterne 2 - På nye eventyr
Baltoppen Bio 1-2
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 13.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Animeret film, hvor alle insekterne må skynde sig at indsamle forråd til vinteren, da den første sne falder. Men under arbejdet fanges en lille mariehøne i en kasse med kurs mod Caribien. Men hjælpen nær og redningsholdet i insekternes verden træder til.
Lørdag
Mar
23
Film
Vilde Rolf smadrer internettet - Dansk tale - 2D
Baltoppen Bio 1-2
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 13.45.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Animationsfilm om Rolf, som blev præsenteret som hovedfjenden i et arkadespil i 'Vilde Rolf' i 2013, hvor han sneg sig ind i et andet arkadespil, da han ikke længere ville være skurken. Seks år er nu gået, og Rolf skal nu bevæge sig gennem Internettet.
Lørdag
Mar
23
Film
Ternet Ninja
Baltoppen Bio 1-2
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 15 & 18.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Animeret dansk film om Aske, der går i 7. klasse og som har et anstrengt forhold til sin stedbror og stedfar. En dag vender Askes onkel Stewart hjem fra Thailand med en ternet ninjadukke i fødselsdagsgave til Aske. Og det er ikke en helt almindelig dukke.
Lørdag
Mar
23
Film
Captain Marvel - 2D
Baltoppen Bio 1-2
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 16.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Adventure film fra Marvel Cinematic Universe, hvor en kosmisk krig mellem to galaktiske racer har nået Jorden. Her er Carol Danvers og en lille gruppe af forbundsfæller havnet midt i den rasende malstrøm. Med blandt andre Brie Larson og Samuel L. Jackson.
Lørdag
Mar
23
Film
Britt-Marie var her
Baltoppen Bio 1-2
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 18.30.
Baltoppen Bio 1-2
Baltorpvej 20, Ballerup
Pris: (Entré: 90 kr)
Svensk drama af Tuva Novotny om den 63årige Britt-Marie, der forlader sin mand efter 40 års ægteskab. Så hun tager sit liv op til revision for at gøre op med gamle vaner og for at møde den nye verden. I hovedrollen ses Pernilla August.
Lørdag
Mar
23