I samarbejde med www.kultunaut.dk

Frode og alle de andre rødder.

Fre. d. 15. juni 2018 , kl. 19. 

Humoristisk musical for hele familien. Forfatter Ole Lund Kirjegaard, bearbejdet af Danny Bruslung og musik af Jes Christensen.
På Hjørnehusgade bor Frode og en masse andre. Bl.a. den sure Hr. Storm, eller Stormfloden som børnene kalder ham, fordi han altid er så sur. På gaden bor også Frk. Ravn og Irene TV. De er frygteligt nysgerrige, og så holder de så meget af Hr. Storm til dennes store fortrydelse.
Frode får en ny ven, der hedder Simme. Han går i skole - en gang imellem - for som han siger, så er han ikke rigtig til det der med skoler. Men han kan en masse fiduser, og dem vil Frode gerne lære. Så Frode lærer bl.a.. at smide med remoulademadder efter læreren. Frode synes, det er mægtigt skægt, det der med skolen, og allerede første dag får han sig også en kæreste.
En dag bliver den sure Hr. Storm udsat for tyveri. En mystisk løbehjulstyv stjæler forskellige ting fra Hr. Storm og efterlader sig hver gang et brev. Frodes gode ven, Læris, har en plan for opklaringen, og snart begynder den spændende jagt. Hvem kan det mon være, der er den mystiske løbehjulstyv? Svaret findes naturligvis i denne musical-udgave af Frode og alle de andre rødder

Arrangeret af Skovlunde Byteater.

Friluftsscenen i Skovlunde Bypark, Bybjergvej 1, Skovlunde

(Entré: Voksen 85 kr, Barn 40 kr, Pensionist 50 kr) Køb/bestil billet

 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet