Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
23/4 2018
Kunstimidten.dk
Kratvej 9
2760 Måløv

Yderligere information: Hjemmeside

Åbne Atelierdøre Kunstimidten.dk

Viser 1-2 ud af 2 resultater
Udstilling
Åbne Atelierdøre
Åbne Atelierdøre Kunstimidten.dk
Lør. d. 25. og søn. d. 26. august 2018, kl. 10-17.
Åbne Atelierdøre Kunstimidten.dk
Fordelt i Ballerup, Ballerup
Pris: (Fri entré)
Her har du mulighed for at komme indenfor i kunstens verden, få indblik i arbejdsprocesser, se kunstnernes værksteder, atelierer og ikke mindst deres værker. En oplevelsesrig weekend med kunst og kunsthåndværk, dens tilblivelse og uforpligtende samtaler.
Kunstimidten.dk's medlemmer er både aktive fritidskunstnere og etablerede kunstnere, som repræsenterer et højt niveau af maleri, tegning, blandform, installation, fotografi, skulpturer, keramik, glaskunst, tekstilkunst og smykker.

Du har mulighed for at planlægge en spændende tur rundt i kunstens tegn, og for hvilke kunstnere du vil besøge.

De mange kunstnere i Kunstimidten.dk er fordelt i Furesø, Egedal og Ballerup Kommune, og i år er der også medlemmer fra Herlev og Frederikssund. Du kan printe brochuren og læse om kunstnerne på www.kunstimidten.dk eller du kan finde brochuren på det lokale bibliotek, som du kan tage med dig rundt.

Der er mulighed for at vinde et gavekort på 1000,- kr. i konkurrencen til køb af kunst hos medlemmerne i Kunstimidten.dk. Besøg mindst 6 forskellige kunstnere i denne weekend og få et stempel hos den kunstner, du besøger. Kupon udleveres hos kunstnerne.

Alle er velkommen, tag gerne familie, venner og bekendte med
Lørdag
Aug
25
Udstilling
Åben Atelierdør hos Charlotte Mikkelsen
Atelier Charlotte Mikkelsen
Lør. d. 25. og søn. d. 26. august 2018, kl. 10-17.
Atelier Charlotte Mikkelsen
Korntoften 4, Ganløse, Stenløse
Pris: (Fri entré)
Charlotte Mikkelsen har Åben Atelierdør - tegning, maleri, skulptur, foto og utraditionelle unika smykker.
Minimalisme, æstetik, enkelhed og det grafiske er en del af Charlotte Mikkelsen's formsprog.

I billederne bliver der brugt flere medier, de er ofte stoflige i strukturen og motivverdenen kan være forestillingsløs, hvorefter man kan gå på jagt efter noget velkendt.

Charlotte Mikkelsen's fotos er gerne almindeliheder eller en episk opstilling. Drivkraften bag billederne kan være naturens forunderlighed og tilfældigheder.

Skulpturerne er unika med bløde og stramme linjer i velkendte materialer, som bliver sammensat på nye måder. Formsproget er enkelt med symbolisme, hvor samspil mellem materialer og budskab går hånd i hånd.

Utraditionelle unika smykker med nøje udvalgte materialer, lækre træsorter som ibenholt, horn, ben, rav, halvædelstene og andre unikke perler. Sammensætningen af materialerne er af forskellige karakterer, men der er altid synergi imellem dem
Lørdag
Aug
25