Fra:
Til:

Viser 1-1 ud af 1 resultat
Andet
Skulder, nakke og spændingshovedpine
Den Kloge Krop
Mandag den 31. august 2020 til mandag den 25. januar 2021, 20 kursusdage kl. 16-17.50.
Den Kloge Krop
Kornvænget 136, kld., Ballerup
Pris: (Pris: 1550 kr)
Underviser: Mette Bjørneboe. Kender du til det at have spænding i skulder og nakkeområdet, og at det kan føre til spændingshovedpine?
På dette hold vil vi arbejde med hele kroppen, men især øvelser, der hensigtsmæssigt styrker og strækker muskler i skulder og nakke for på denne måde at løsne op for spændinger. Derudover vil der være opvarmning og bevægelse for at få sat gang i kredsløbet. Afslutningsvis vil der være afspænding, så kroppen får mulighed for at restitutere. Øvelserne vil være tilpasset deltagerne på holdet, og du vil med fordel kunne bruge nogle af øvelserne hjemme.
Kom gerne omklædt i ført tøj du kan bevæge dig i, et håndklæde til at ligge på samt en flaske vand
Der er højst 6 deltagere på holdet, så alle vil blive tilgodeset med de hensyn, der er brug for.
Kender du til det at have spænding i skulder og nakkeområdet, og at det kan føre til spændingshovedpine? På dette hold vil vi arbejde med hele kroppen, men især øvelser, der hensigtsmæssigt styrker og strækker muskler i skulder og nakke for på denne måde at løsne op for spændinger. Derudover vil der være opvarmning og bevægelse for at få sat gang i kredsløbet. Afslutningsvis vil der være afspænding, så kroppen får mulighed for at restitutere. Øvelserne vil være tilpasset deltagerne på holdet, og du vil med fordel kunne bruge nogle af øvelserne hjemme.
Hold: 7204527
Mandag
Aug
31