Fra:
Til:

Viser 1-1 ud af 1 resultat
Børn
Læseklub for børn
Ballerup Bibliotek
Tirsdag den 3. november 2020, kl. 16.30-17.30.
Ballerup Bibliotek
Banegårdspladsen 1, Ballerup
Pris: Fri entré
Hygge, snacks og bogsnak.
På Ballerup Bibliotek har vi en rigtig hyggelig læseklub, hvor vi læser mange forskellige bøger og genrer. Læseklubbens medlemmer er nemlig selv med til at bestemme, hvad vi skal læse.

I læseklubben er der både drenge og piger i alderen 8-12 år (og en børnebibliotekar på 37 år).
Lige nu består læseklubben af 4 faste medlemmer og børnebibliotekaren Camilla. Vi vil meget gerne have flere at snakke gode bøger med, så kom endelig, hvis du har lyst eller bare vil prøve, om det er noget for dig.

I vores læseklub kan vi lide hygge, tryghed og den gode læseoplevelse - og til hyggen vil der altid være lidt at drikke og en lille snack.

Vi skiftes til at fortælle om den bog, vi har læst. Nogle gange er vi enige, andre gange synes vi noget forskelligt, og det er ret sjovt.

Børnebibliotekaren Camilla giver også anbefalinger til andre gode bøger, og hun hjælper med at finde den næste gode bog.

Du behøver ikke være en superlæser for at være med i læseklubben. Det handler om læselyst, læseglæde og den gode læseoplevelse.

Det vigtigste er at vække læseglæden til live. For så venter bøgernes fantastiske verden med uendeligt mange læseoplevelser.

Vi mødes på Ballerup Bibliotek den første tirsdag i måneden kl. 16.30-17.30.

Den næste gang bliver tirsdag den 6 oktober, hvor vi har valgt at læste Vildhest af Lene Kaaberbøl. Du kan sagtens være med, selvom du ikke når at læse bogen inden.

Meld dig til hos Camilla på cadu@balk.dk eller på tlf. 4175 0061.

Vi glæder os til at se dig!
Tirsdag
Nov
3